strategia mea

Strategia mea e simpla. Sa vorbesc despre mine asa cum sunt. Fara sa ma salvez. Sincer. Expus pe cruce ca un performance. Pana la urma scriu numai si numai despre mine. Chiar daca uneori sub pretextul obiectivitatii. Nu ma rusinez de propriile sentimente. Nu despart lumea cunoasterii de traire. Cred ca viata este mult mai complexa si ca avem dreptul sa fim noi insine, indiferent de moda, epoca si societatea in care traim. 

As vrea ca atunci cand imi voi reciti scrierile sa am sentimentul ca ma reintalnesc. De-aceea foarte rar scriu la rece. Ca pana la urma tot ce ramane nu e nici informatia, nici calitatea ei, ci ceea ce ma face viu. Scriu in primul rand pentru ca imi place sa ma intalnesc cu mine, cel care am fost, dupa un timp. Fara falsa modestie, imi place cum scriu. E un sentiment placut. Pur si simplu. Uneori sunt exibitionist, alte ori introvertit.

Despre mine, 20 de ani de studii din care 8 ani studii superioare, cred ca e prea mult pentru o viata scurta si nu face bine oaselor! Viata mai inainte de toate trebuie traita. Seara ne putem intoarce asupra ei, in tihna din prispa casei, sa reflectam. Tinand cont ca am studiat diferite domenii, de la Matematici si Informatici, Criminology and Criminal Justice, Istoria Artei, Relatii Publice, Comunicare, pana la Filosofia Culturii, atunci mi se poate ierta aceasta nebunie.

Ma pasioneaza dupa cum se vede, arta in general, in particular anumite creatii artistice. Imi place poezia pentru ca moartea nu suporta poezia. E singurul lucru pe care o sperie. In timpul liber ma ocup cu cresterea albinelor, o indeletnicire nobila care imi da dreptul meu la timp. Asadar, multumiti-le albinelor pentru ceea ce postez si scriu. Ele au tot dreptul. Mai cochetez cu domeniul IT. Sunt adeptul filosofiei lui Heidegger. Sunt baroc in cunoastere cat si in muzica. Am trei mari mentori Iisus, Don Quijote si Sf. Exupery. Copy-ati, Coment-ati, Insusiti-v-ar, Asumati-va:

asadar, cum se citeaza o sursa?
titlu Arta ca forma de comunicare si cunoastere
adresa si subtitlu  http//artcomview.blogspot.com//restul
accesat. azi ....zz/ll/20an
publicat la zz/ll/20an

Mari consumatori de arta si miere